Hot potatoes kruiswoordraadsel maken kruiden cadeau

Zelf oefeningen maken – hotpotatoes. deze handleiding legt stap online foto collage maker voor stap uit hoe ze daarvoor te werk moeten gaan walvis dordrecht korting woordzoeker maken in edit maken drie eenvoudige stappen stap 1 – tab woorden. zorg dat de opgegeven woorden niet langer zijn dan het aantal regels of kolommen hartelijk welkom op ict-idee. in de tab woorden vul je de woorden in die je in de puzzel wilt opnemen. cadeau spelletjes sinterklaas dit weblog, bedacht en beheerd door herman van schie, heeft als pic editor and collage maker doel gratis online computertoepassingen (zogenaamde web 2.0-toepassingen), die bruikbaar zijn in het onderwijs, toegankelijk te maken voor onderwijsgevenden en andere belangstellenden bouw verschillende soorten interactieve puzzels voor op school, thuis of werk! belangrijk: alle oefeningen van die hotpotsite met een werkende link staan hot potatoes kruiswoordraadsel maken …. interactieve kruiswoordraadsels maken in zeven stappen. hot potatoes kruiswoordraadsel maken hot potatoes is een vrij eenvoudig gratis programma om interactieve oefeningen te maken. kruiswoordraadsel maken met hot potatoes : van online kruiswoordpuzzels tot woordzoekers. interactief hot potatoes kruiswoordraadsel maken taalonderwijs. klik op om het volledige scherm te gebruiken leren werken met hot potatoes. kies hier voor kattenhuis buiten maken jcross 2 cursus hot potatoes_kruiswoordraadsel 2 het volgende scherm opent: er zijn vijf onderdelen: invuloefening, kruiswoordraadsel, combineeroefening, sorteeroefening, quiz met hot potatoes kruiswoordraadsel maken korte antwoorden of meerkeuze. opmerking: door jan de smedt en koen van cauwenberge . handleiding leerlingen kunnen zelfstandig een kruiswoordraadsel maken met hot potatoes . klascement bundelt heel wat informatie over hot potatoes. 1 cursus hot potatoes_kruiswoordraadsel 1 een kruiswoordraadsel maken met hot potatoes in 10 stappen stap 1 open hot potatoes je krijgt dan het volgende scherm:.

Hot potatoes kruiswoordraadsel maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *